Terug

  • Gratis verzending vanaf €100,-
  • Achteraf betalen voor bedrijven vanaf €40,-
  • Gratis cadeau bij iedere bestelling

EHBO koffers: zo veel keuze, welke kan je het beste kiezen?

EHBO koffers: zo veel keuze, welke kan je het beste kiezen?

Je wilt bij een ongeval of ongeluk de juiste zorg kunnen bieden. Daarvoor is een goede EHBO koffer ontzettend belangrijk. Maar wat is nu een goede EHBO koffer? Je hebt ontzettend veel keuze. Het goede nieuws is dat de meeste koffers in de basis zullen voldoen. In vrijwel elke koffer vind je namelijk dezelfde basisartikelen. Maar het gaat er natuurlijk om dat je een koffer aanschaft die echt bij je past. Dus eentje met een inhoud die past bij jouw specifieke risico’s. Wij hebben deze voor je.

Er is een EHBO koffer voor elke sector

In veel bedrijven is er sprake van specifieke risico’s. Daarom zijn er ook veel verschillende EHBO koffers. Bij ARBO winkel vind je een EHBO koffer voor vrijwel elke sector. Dat kan een zeer algemene koffer zijn, bijvoorbeeld voor gebruik op kantoor, maar ook een heel specifieke koffer. Neem rustig de tijd om de diverse mogelijkheden te bekijken en vind de koffer die het beste aansluit op jouw sector. Daarmee heb je de zekerheid van de juiste artikelen. 

De ideale EHBO koffer voor thuisgebruik

EHBO koffers worden niet alleen op het werk gebruikt. Ook thuis wil je natuurlijk de juiste EHBO koffer hebben. Ook voor thuisgebruik heb je diverse mogelijkheden. Van eenvoudige tot zeer uitgebreide EHBO koffers. Een EHBO koffer Oranje Kruis is altijd een goede keuze. Hierin vind je namelijk alle artikelen die door het Oranje Kruis worden aanbevolen. Dit is een EHBO koffer die voorziet in vrijwel iedere behoefte van ieder gezin.

EHBO koffer vullen naar eigen inzicht

Ondanks dat wij je heel veel verschillende EHBO koffers bieden, kan het natuurlijk zo zijn dat je iets mist. Of dat je behoefte hebt aan een specifiek artikel of inhoud die 100% is afgestemd op je behoeften. Dat is absoluut mogelijk. Wij verkopen veel verschillende gevulde koffers, maar je kunt ook een lege EHBO koffer aanschaffen en deze vullen naar eigen inzicht. Zo stel je een 100% persoonlijke koffer samen. 

Wij helpen je graag met het vinden van de perfecte koffer

Misschien weet je al precies welke EHBO koffer je moet hebben. Wij kunnen ons voorstellen dat je dit niet helemaal weet of dat je nog bepaalde vragen hebt. Dat is geen enkel probleem. Wij helpen je met plezier bij het vinden van de perfecte koffer of het samenstellen van een EHBO koffer op maat. Bestel jouw EHBO koffer in de webshop of neem contact met ons op voor hulp.

Laat een reactie achter

*Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

* Verplichte velden

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    ARBOwinkel.nl 8,1 / 10 - 1000+ Reviews @ Feedback Company