Terug

  • Gratis verzending vanaf €100,-
  • Achteraf betalen voor bedrijven vanaf €40,-
  • Gratis cadeau bij iedere bestelling

Verbanddoos

Verbanddoos

Een goede verbanddoos is onmisbaar om EHBO te kunnen verlenen. Bij bedrijven is hiervoor gezorgd. Bedrijven zijn namelijk verplicht om goedgekeurde verbanddozen in het bedrijf te hebben. Voor particulieren is die verplichting er niet. Toch doe je er verstandig aan om een verbanddoos aan te schaffen. Ook thuis gebeuren immers ongelukken. Wil je weten wat voor jou, zakelijk of privé, een goede verbanddoos is? Lees dan verder.

Verbanddoos voor bedrijven

In elk bedrijf is als het goed is een verbanddoos aanwezig. Dit is namelijk verplicht. Natuurlijk koop je niet zomaar een verbanddoos. Je koopt een verbanddoos die het beste past bij de omgeving en de werkzaamheden. Wat bedoelen we hiermee? In elk bedrijf is er sprake van bepaalde risico’s. Maar bij veel bedrijven zijn er ook specifieke risico’s.

Bij ARBO winkel zijn voor alle bedrijven goede verbanddozen te koop. Voor kantoren is dat bijvoorbeeld de verbanddoos Oranje Kruis of EHBO koffer A. Deze eerste heeft een inhoud die is samengesteld volgens de richtlijnen van het Oranje Kruis. Het is een zeer goede, allround verbanddoos. De tweede bevat alle artikelen die nodig zijn voor BHV.

In sommige bedrijven is er behoefte aan een stukje maatwerk. Denk bijvoorbeeld aan een kinderopvang of school. Hier moet een goede verbanddoos komen voor kinderen. Of aan de horeca, waar de verbanddoos HACCP artikelen moet bevatten. Dit zijn artikelen die aan extra hygiëne-eisen voldoen. Kijk in het aanbod van ARBO winkel: wij verkopen verbanddozen voor diverse bedrijfstakken.

Voor particulieren

Voor particulieren is het belangrijk om een goede verbanddoos voor algemeen gebruik te kopen. Ook hier is de Oranje Kruis verbanddoos een perfecte keuze. In onze webshop vind je een aparte categorie verbanddozen voor thuis. In deze selectie is ook rekening gehouden met baby’s en (kleine) kinderen.

Denk na over onderweg

Een ongelukje of ongeval kan altijd en overal plaatsvinden. Heb je goed nagedacht over een geschikte verbanddoos voor onderweg? Bijvoorbeeld eentje voor op reis of in de auto.

Navulling bestellen

Aan een verbanddoos heb je alleen iets wanneer de inhoud compleet is. Bestel daarom je navulling bij ARBO winkel. Verbanddozen worden in bedrijven periodiek gecontroleerd en gekeurd. Maak er thuis ook een gewoonte van om de doos regelmatig te controleren en op tijd aan te vullen.

Laat een reactie achter

*Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

* Verplichte velden

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    ARBOwinkel.nl 8,1 / 10 - 1000+ Reviews @ Feedback Company