Terug

  • Gratis verzending vanaf €100,-
  • Achteraf betalen voor bedrijven vanaf €40,-
  • Gratis cadeau bij iedere bestelling

Brandpreventie

Als je op zoek bent naar brandpreventie producten, dan ben je bij Arbowinkel.nl aan het juiste adres. Wij hebben een ruim assortiment aan brandpreventie producten, waaronder brandblussers, blusdekens, brandslanghaspels, rookmelders en noodverlichting.

Filters

Brandblussers

Brandblussers zijn essentieel voor de brandveiligheid van jouw pand. Wij hebben verschillende soorten brandblussers, zoals poederblussers, schuimblussers en CO2-blussers. Daarnaast bieden wij ook brandblusserkasten aan, zodat je jouw brandblusser veilig en gemakkelijk kunt opbergen.

Welke brandblusser heb ik nodig?

Er zijn namelijk verschillende brandklassen en een brand blussen met de verkeerde blusser kan tot zeer gevaarlijke situaties lijden. Bekijk onze video om zeker te zijn van welke brandklasse jij nodig hebt!


Heb je geen tijd om het filmpje te kijken? Onderstaand hebben we ook een mooie infographic. 

download button Download de brandklasse en blusmiddelen pdf

 

Blusdekens

Een blusdeken is een effectief hulpmiddel om kleine branden te blussen en om te voorkomen dat het vuur zich verspreidt. Bij Arbowinkel.nl hebben wij verschillende soorten blusdekens, waaronder een speciale keuken blusdeken die geschikt is voor het blussen van branden in de keuken.

Brandslanghaspels

Brandslanghaspels zijn bedoeld voor het blussen van branden in een vroeg stadium en het creëren van een veilige vluchtroute. Wij hebben verschillende soorten brandslanghaspels in ons assortiment, zowel voor binnen als buiten.

Rookmelders

Rookmelders zijn onmisbaar in jouw pand. Ze waarschuwen je namelijk bij een beginnende brand en zorgen ervoor dat je snel kunt handelen. Bij Arbowinkel.nl hebben wij verschillende soorten rookmelders, zoals optische rookmelders en thermische rookmelders.

Noodverlichting

Tot slot bieden wij ook noodverlichting aan. Dit is verplicht in openbare gebouwen en kan in geval van stroomuitval zorgen voor een veilige vluchtroute. Wij hebben verschillende soorten noodverlichting in ons assortiment, zowel voor binnen als buiten.

Bij Arbowinkel.nl vinden wij brandveiligheid erg belangrijk en daarom bieden wij alleen producten aan van hoge kwaliteit. Onze producten zijn getest en voldoen aan alle wettelijke eisen. Bestel jouw brandpreventie producten eenvoudig online bij Arbowinkel.nl en zorg voor een veilig en brandveilig pand.

 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    ARBOwinkel.nl 8,1 / 10 - 1000+ Reviews @ Feedback Company