Terug

  • Gratis verzending vanaf €100,-
  • Achteraf betalen voor bedrijven vanaf €40,-
  • Gratis cadeau bij iedere bestelling

De voordelen van het gebruiken van werkhandschoenen

De voordelen van het gebruiken van werkhandschoenen

Het kan zijn dat het dragen van werkhandschoenen voor jou verplicht is bij bepaalde werkzaamheden. Wanneer je handen risico lopen op schade zal je werkgever dit verplichten. Ook wanneer het niet verplicht is heeft het dragen van werkhandschoenen voordelen. Wil je weten welke? Lees dan verder.

Bescherm je handen en voorkom letsel

Werkhandschoenen zijn er niet voor niets. De belangrijkste reden in veel gevallen is om je handen te beschermen. Dat kan op diverse manieren. Je hebt verschillende soorten werkhandschoenen. Sommige werkhandschoenen beschermen uitstekend tegen een schadelijke stof. Bijvoorbeeld handschoenen die in een laboratorium worden gedragen. Andere werkhandschoenen bieden extra stevigheid en worden gedragen om de handen te beschermen tijdens het werken van machines. Wanneer er kans is op letsel aan je handen zijn werkhandschoenen onmisbaar.

Hygiëne en het voorkomen van infecties

Een ander belangrijk voordeel van het dragen van werkhandschoenen is hygiëne. De juiste werkhandschoenen beschermen je handen tegen infecties en voorkomen dat ze vies worden. Dat is op twee manieren belangrijk. Je bent beschermd tegen infecties van buitenaf en van andere personen. Andere personen zijn óók beschermd tegen eventuele infecties die jij zou kunnen overdragen. Om deze reden zijn werkhandschoenen in de zorg bijvoorbeeld onmisbaar.

Wanneer er kans is op onhygiënische situaties of wanneer er kans is op infectiegevaar draag je werkhandschoenen,.

Comfortabeler werken

Met werkhandschoenen is het comfortabeler werken. Je handen komen niet direct in contact met materialen en stoffen. Ook zijn ze beschermd tegen kou of hitte. Er zijn talloze situaties te bedenken waarin het dragen van werkhandschoenen je werk eenvoudiger en comfortabeler maakt. Ook blijven je handen hierdoor in betere conditie. Draag werkhandschoenen en je houdt je handen schoon en soepel.

Werkhandschoenen bestellen?

Kortom: in alle situaties waarin je handen beschermd moeten worden zijn werkhandschoenen dé oplossing. Heb je werkhandschoenen nodig? Deze vind je in onze webshop. Van handige wegwerphandschoenen tot veiligheidshandschoenen met de hoogste bescherming.

Laat een reactie achter

*Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

* Verplichte velden

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    ARBOwinkel.nl 8,1 / 10 - 1000+ Reviews @ Feedback Company