Terug

  • Gratis verzending vanaf €100,-
  • Achteraf betalen voor bedrijven vanaf €40,-
  • Gratis cadeau bij iedere bestelling

Zo kies je de juiste werkhandschoenen

Zo kies je de juiste werkhandschoenen

Je handen zijn ontzettend belangrijk. Zeker wanneer je werkt met je handen wil je deze goed beschermen. Dat kan door het dragen van goede werkhandschoenen. Maar hoe kies je de juiste werkhandschoen? Er zijn namelijk verschillende soorten. Wij helpen je de juiste werkhandschoenen te kiezen.

Welke werkzaamheden voer je uit?

Wat voor jou de juiste werkhandschoenen zijn, is grotendeels afhankelijk van je werkzaamheden. Verschillende werkzaamheden vragen om verschillende vormen van bescherming. Ben je bijvoorbeeld chauffeur? Werk je met schadelijke chemicaliën of bedien je zware machines? Dit zijn stuk voor stuk voorbeelden van beroepen en werkzaamheden die elk hun ideale soort werkhandschoenen hebben.

De werkzaamheden die je uitvoert zijn dus leidend. Het gaat erom dat je werkhandschoenen vindt die voor jouw specifieke werkzaamheden en risico's de optimale bescherming te bieden

Vaak zijn er verschillende mogelijkheden

Je zult merken dat er in vrijwel alle gevallen verschillende mogelijkheden zijn. Je kiest de juiste werkhandschoenen door goed naar de verschillende mogelijkheden te kijken. Wat is voor jou belangrijk?

Om de voorbeelden uit de vorige alinea nog eens aan te halen: een chauffeur heeft behoefte aan soepele handschoenen met veel grip. Iemand die werkt met schadelijke chemicaliën of gevaarlijke stoffen wil werkhandschoenen die goed beschermen tegen vloeistoffen. Iemand die werkt met zware machines wil vooral zeer stevige handschoenen. Deze zijn allemaal verkrijgbaar. Vaak ook met extra's zoals antislip noppen of coating, verkoelende technologie of extra elasticiteit. Ook kun je kiezen uit handschoenen voor eenmalig gebruik (wegwerphandschoenen) of herbruikbare exemplaren.

Neem contact met ons op bij vragen

Je kies de juiste werkhandschoenen door goed te kijken naar hoe jij beschermd moet worden en waar je behoefte aan hebt. Kies de handschoenen die hier het beste op aansluiten. Wij kunnen ons voorstellen dat je hier vragen over hebt. Neem gerust contact met ons op bij vragen. Wij helpen je en zorgen ervoor dat je de perfecte werkhandschoenen in huis haalt. 

Bestel jouw werkhandschoenen in onze webshop

Heb je al de ideale werkhandschoenen gevonden? Bestel deze dan snel en eenvoudig in onze webshop.

Laat een reactie achter

*Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

* Verplichte velden

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    ARBOwinkel.nl 8,1 / 10 - 1000+ Reviews @ Feedback Company